Vi tilbyder langt de fleste former for tandbehandling

Hos os tilbyder vi langt de fleste former for tandbehandling. Vi udfører både simple og mere komplekse behandlinger.

Ved den første forundersøgelse udarbejdes der en detaljeret behandlingsplan samt et økonomisk overslag til dig. På denne måde sikrer vi os, at du er velinformeret om behandlingen inden denne påbegyndes.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores særlige kompetenceområder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører netop den behandling du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

IMPLANTATER

En eller flere mistede tænder kan erstattes ved hjælp af implantater. Et implantat er det tætteste man kan komme på en naturlig tand. Det er ikke muligt at se forskel på dine egne naturlige tænder og tanden (kronen) på dit nye implantat.

Implantatet er, kort fortalt, en kunstig tandrod fremstillet af titanium.

PORCELÆNSKRONER 

En porcelænskrone er en kappe eller hætte, som sættes uden på resterne af en eksisterende tand for at forstærke den og undgå at den knækker.

Porcelænskronen fremstår i hvid porcelæn og i en nuance der matcher dine naturlige tænder. Det er derfor svært at skelne mellem en krone og dine naturlige tænder. Kronen cementeres fast og føles som en naturlig tand.

PORCELÆNSBROER

Laves af samme materialer, som en krone men laves for at erstatte én eller flere tænder, det er en fastsidende løsning og føles som dine naturlige tænder.

PROTESER

Hos os udfører vi forskellige former for permanente proteseløsninger.

Aftagelige proteser udføres primært af vores tandlæge Helga Largren som er specialist indenfor området.

VISDOMSTÆNDER
Vi tilbyder operativ fjernelse af visdomstænder.

Visdomstænder kan give problemer hvis der er manglende pladsforhold eller hvis de frembryder i en uheldig vinkel.

PARADENTOSE
Vi tilbyder en professionel behandling af paradentose i trygge omgivelser

Paradentose er en tandsygdom og kan defineres som en betændelsestilstand i tændernes omgivende støttevæv. Støttevævet omfatter tandkødet, fibrene omkring tandrødderne samt den omgivende kæbeknogle.

Betændelsestilstanden medfører at den knogle, der omgiver tænderne, langsomt nedbrydes og tændernes støttevæv derved forsvinder. En fremskreden paradentose medfører at tænderne løsnes og kan flytte sig i tandrækken.

TANDBLEGNING

På Klinikken tilbyder vi tandblegning som udføres af vores tandplejer. Vi har valgt ikke at tilbyde hjemmeblegning, da vi ved hjemmeblegning ikke har den samme kontrol over tandblegningens resultat og eventuelle komplikationer.

RODBEHANDLING

En rodbehandling er en procedure, hvor tandlægen fjerner blod- og nerveforsyningen til tanden efter at denne er blevet godt bedøvet. Når rodkanalerne er blevet grundigt desinficeret og udrenset, fyldes disse med et rodfyldningsmateriale, som forhindrer bakterier i på ny at geninficere kanalerne.